Sex la catedra

627x0

Daca invatamantul romanesc n-a mai produs in ultima vreme prea multe genii ale stiintei si culturii, a excelat in schimb prin scandaluri sexuale, mita si consum de droguri.

Opinia publica se mai scandalizeaza din cand in cand la auzul unor astfel de cazuri ce apar in invatamantul romanesc, deoarece aceste vin in contradictie cu morala publica si chiar cu insusi morala sistemului de invatamant.

Iata in cele ce urmeaza cateva din aceste cazuri:

Timisoara. O profesoara de coregrafie de la Colegiul Ion Vidu a fost surprinsa in timp ce dansa si se mangaia cu un elev, in timpul unei repetitii la un spectacol la Opera Nationala din Timisoara.

Hunedoara. O eleva s-a sinucis din dragoste pentru profesorul ei de matematica. Lorena, de 16 ani, eleva la un liceu din Brad, s-a sinucis lasand un bilet de adio in care face referire la relatia cu profesorul de matematica. Parintii fetei si prietenii acesteia spun ca fata il iubea pe profesor iar gestul sinucigas are legatura cu relatia lor.

Satu Mare. Un profesor de sport s-a filmat in timp ce intretinea relatii sexuale orale si normale cu o blonda. Ioan Sabau, profesor de sport la Colegiul Tehnic Traian Vuia, fost director al liceului si secretar in Organizatia Municipala a PDL Satu Mare, isi desfasura partidele de sex chiar in cladirea liceului. Filmuletele lui au facut inconjurul Europei.

SURSA: ADEVARUL   http://www.adevarul.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s