PRIORITATILE ROMANIEI

350px-Garching_Bundesautobahn_9

Una intre conditiile primordiale ale dezvoltarii economice a unei tari o constituie caile de transport sigure si rapide.

Majoritatea exporturilor romanesti e realizata de firmele mici si mijlocii si e orientata cu precadere inspre Uniunea Europeana, de aici necesitatea investitiilor in infrastructura, in special autostrazi, care sa lege orasele Romaniei, cu parcurile lor industriale, de autostrazile din Europa.

Pentu a putea rezista concurentei acerbe de pe aceste piete, firmele din Romania au nevoie sa-si faca aprovizionarea si sa-si livreze marfa in conditii de siguranta si la timp.

Astfel, construirea Autostrazii Bucuresti-Pitesti-Sibiu-Deva-Arad-Nadlac si a Autostrazii Transilvania s-ar fi impus cu prioritate. Interesul national cere sa faci investitii in infrastructura care sa-ti aduca crestere economica sanatoasa.

In schimb, in Romania s-a construit autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta, iar acum e in lucru cea care-l va lega de Brasov. Bucurestenii au pe ce se plimba in weekend la mare, iar curand – la munte.

klaus-iohannis1

D-l presedinte Klaus Iohannis a stabilit deja prioritatea nr. 1 a Romaniei, la care au subscris intr-o veselie toate partidele politice: cresterea bugetului pentru aparare si inzestrarea armatei.  Asta ne trebuie: pusti, pistoale, bombe si salarii grase pentru niste generali burta-verde. Acum stim pentru ce vom strange iarasi cureaua, vom rabda de foame si de frig si vom muri cu zile prin spitale, din lipsa de medicamente.

Nu se gaseste oare nici o minte luminata in aceasta tara, care sa aiba puterea sa-i scuture putin pe acesti politicieni inconstienti, sa-i poata readuce la realitate din ratacirea in care se afla ?

ziua-tanchi-tilor-sarbatorita-in-romania-marcheaza-apari-ia-tancurilor-in-armata-romana-91191

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s